Vall Companys a TN70-est választotta

A Vall Companys, Európa egyik vezető agrár-élelmiszeripari csoportja, mely a növeli a TN70 kocák részarányát a sertéságazatán belül. Az elkövetkezendő években a TN70 kocák aránya növekedni fog és a Vall Companys termelési piramisának meghatározó részévé válik. A Vall Companys integrációjában mintegy 200 000 koca található. A Vall Companys a TN70-et saját tenyésztelepein állítja majd elő. Ezen kívűl a Topigs Norsvin által felügyelt termelőegységektől is fog kocasüldőket vásárolni. Ezenkívül a Vall Companys a termelése során nagyobb számban fogja használni a Topigs Norsvin végtermék kanjait.

A spanyol vállalat a TN70-et számos saját teszt alapján választotta ki. Ezekben megbizonyosodtak a TN70 jellemzőiről: a kiváló anyai képességeiről, magas szintű termeléséről és a robusztusságáról. Az utódok magas szintű és hatékony teljesítményt nyújtottak a hízlalás alatt is. Mindez párosulva a magas féltest- és húsminőséggel magas összeredményhez és hozamhoz vezetett, amely az extra jövedelmezőségben jelentkezett.

A Vall Companys megelégedésére szolgál, hogy a Topigs Norsvin a fejlesztései során az innovációra és a kutatásra összpontosít. Ez a Topigs Norsvint hosszú távú, meghatározó genetikai partnerré teszi, amely hozzájárul a vállalat sikeréhez.

“A Vall Companys választása, a Topigs Norsvin TN70-ese számára egy újabb bizonyíték arra, hogy a koca megfelel a modern, nagy teljesítményű, integrált termelési rendszerek igényeinek” – mondja Alfonso Arenillas Lorente, Spanyolország és Portugália területi igazgatója. „A magas termelést, a hatékonyságot és a minőséget ötvözi a jövő olyan jellemzőivel, mint az alacsony munkaerő-ráfordítás, a hosszú élettartam, a robusztusság, és a vitalitás. Mindezen tulajdonságokkal kielégíti a fenntartható sertéstenyésztés iránti igényeket is.”

A Vall Companys Group családi tulajdonban lévő, élelmiszer-ipari csoport és Spanyolország egyik vezető vállalata. A társaságot 1956-ban alapították, és 2105 gazdálkodóval áll kapcsolatban. A Vall Companys Group működési modellje a termelési folyamat minden szakaszának, valamint a magasan képzett szakemberek munkájának a saját tevékenységi területükön történő integrálásán alapul A Vall Companys garantálja a teljes nyomon követhetőséget minden termelési folyamatban, a magas élelmiszerbiztonság, valamint az optimális és állandó termékminőség mellett.

A bejegyzés megosztása: