Topigs Norsvin Közép-Európa Kft. Közleménye

Tisztelt Partnerünk!
A Topigs Norsvin Közép-Európa Kft. fokozott figyelemmel követi a Covid-19 vírus okozta járvánnyal kapcsolatos  információkat, fejleményeket és mindent megtesz, hogy csökkentse munkatársai és üzleti partnerei egészségügyi kockázatát.

A környező és a világ más országai által az elmúlt napokban meghirdetett pandémiás intézkedések és vészhelyzet elrendelése is a Corona vírus terjedésének megfékezését célozzák.

Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a Topigs Norsvin cégcsoport e témában meghozott előírásai alapján 2020.03.16-tól kezdődően társaságunk, átmeneti jelleggel, munkamenetét a személyes jelenlétet nem igénylő kommunikációs csatornákon (email, telefon, skype, internet) folytatja.
Szeretném hangsúlyozni, hogy munkavégzésünk, üzletmenetünk folyamatos, kizárólag a kommunikáció módjában történik átmeneti változás, aminek célja munkavállalóink, üzleti partnereink, és a környezetünkben élők egészségének védelme.

A sertéstenyésztéssel és a spermaellátással kapcsolatos gyakorlati tevékenységek során, ahol ez szükséges, változatlanul kollegáim személyes jelenlétükkel is segítik a partnerek munkáját, a tenyészállat és sperma forgalmazást a körülményekhez képest megpróbáljuk folyamatosan biztosítani a partnereink részére.

A herceghalmi irodánk a következő időszakban a lehető legminimálisabb létszámmal fog üzemelni, a kollegák otthonról látják el a napi munkájukat, olyan kommunikációs csatornákon keresztül, mint a skype, a telefon, az email / internet.

A közvetlen termelési, forgalmazási feladatok ellátásán kívül, minden más tevékenységnél, a személyes találkozóhoz az én, illetve az adott partnerüzem vezetőjének az előzetes külön engedélye szükséges, amennyiben a személyes találkozás elkerülhetetlen.
A következő 2 hónapra tervezett minden rendezvényt, tréninget, továbbképzést elhalasztunk arra az időre, amikorra a Covid-19 járvány lecsillapodik. Addig is megvizsgáljuk annak a lehetőségét, hogy a tréningek legalább egy részét, hogy tudjuk online úton eljuttatni önöknek.
A vírus megfékezése közös érdekünk, ezért kérem szíves megértésüket és együttműködésüket.

Amennyiben bármilyen kérdés merül fel a fentiekkel kapcsolatban, úgy kérem keresse cégünk kapcsolattartóját.
Herceghalom, 2020 március 16.
Üdvözlettel:
Simon Gyula
Ügyvezető

A bejegyzés megosztása: