A Topigs Norsvin új Elnök-vezérigazgatót (CEO) nevezett ki

Topigs Norsvin örömmel jelenti be Villaume Kal (49), a cégcsoport új Elnök-vezérigazgatójának (CEO) kinevezését. Villaume Kal, az Igazgató Tanácsot a jelenlegi igazgatókkal, Cor van Hertrooij (CFO) és Hans Olijslagers (CTO) fogja alkotni. A holland Villaume Kal új pozícióját  2020.03.16-án veszi át, Martin Bijl utódjaként, aki 2019-ben távozott a Topigs Norsvintól.

Villaume Kal a NIZO Elnök-vezérigazgatója (CEO) volt, a világ egyik vezető vállalata az élelmiszer és egészség javítása érdekében kifejtett szerződéses kutatás terén. Korábban a Rousselot CEO-ja volt, a Darling Ingredient részeként, ezt megelőzően különböző vezető pozíciókat töltött be a Királyi DSM vállalatnál.

“Nagyon elégedettek vagyunk Villaume Kal kinevezésével. Több mint 25 éves nemzetközi tapasztalatot hoz a kereskedelem és üzemeltetéshez kapcsolódva a stratégia és üzleti fejlesztés területén” állapítja meg Mark Tijssen a Felügyelő Bizottság elnöke. “Tudása a kínai és észak-amerikai piacokon óriási érték és segítség a Topigs Norsvin számára, hogy tovább fejlődjön ezekben a kulcsfontosságú régiókban.”

Villaume Kal az új pozícióról: “ Nagyon várom és kitüntetésnek érzem hogy hozzájárulhatok a Topigs Norsvin sikeréhez. Megtiszteltetés, hogy Elnök-vezérigazgatója (CEO) lehetek ennek a sertés genetika területén világelső innovatív vállalatnak. A vállalat piaci potenciáljának és innovatív erejének sikeres kihasználása nagyon vonzóvá teszi ezt a pozíciót”.

A bejegyzés megosztása: