Topigs Norsvin

Topigs Norsvin

A világ leginnovatívabb sertésgenetikai vállalata

A Topigs Norsvin arról ismert, hogy innovatív módon közelíti meg az új technológiák alkalmazását, és folyamatosan a költséghatékony sertéstenyésztésre koncentrál. A kutatás, innováció és a genetikai javulás elterjesztése lesznek a vállalat mérföldkövei. A termékek folyamatos és komoly fejlesztése lehetővé teszi, hogy ügyfeleink jelentős mértékű hozzáadott értéket érjenek el saját termelésük során.

Tenyésztési program

A Topigs Norsvin tenyésztési programja egyedülálló. A nagyteljesítményű fenotipizálás, a kanok nagyüzemi computer tomográfiás vizsgálata, a világszerte folytatott nukleusztenyésztés, a termelési adatok tömeges gyűjtése és a genomikai szelekció kombinációja felgyorsítja a genetikai előrehaladást, ami innovatív termékek előállításához vezet, mely előnyöket hordoz az egész sertés előállítási lánc számára.

Évi több, mint 1,7 millió keresztezett kocasüldő és több, mint 10 millió adag kansperma előállításával a Topigs Norsvin egyike a legnagyobb sertésgenetikai szállítóknak a világon. Minden évben több, mint 110 millió vágósertést állítanak elő Topigs Norsvin genetikájával.

Genetika

A TOPIGS és a Norsvin gazdálkodók tulajdonában áll, a filozófiájuk az, hogy az osztalékot a genetikai előrehaladás az alkalmazott kutatás és a fejlesztés segítségével (K&F) kapják meg. Gazdálkodók tulajdonában álló húsfeldolgozók, valamint egy takarmánygyártó cég a kisebbségi részvényes.

A Legkorszerűbb

A Topigs Norsvin többet jelent, mint a legjobb sertésgenetikának, valamint a sertés-előállítás és a piac szükségleteinek találkozását. Mi jelképezzük a legjobb tudást és támogatást is. Specialistáink tanácsokkal látják el és segítik a termelőket, hogy genetikánkból a lehető legtöbbet tudják kihozni.

A Topigs Norsvin emellett magas szakmai színvonalú mesterséges termékenyítést (MT) is ajánl. E területen tudásunk és technológiánk világelső.