Topigs Norsvin

Topigs Norsvin

A világ leginnovatívabb sertésgenetikai vállalata

A Topigs Norsvin arról ismert, hogy innovatív módon közelíti meg az új technológiák alkalmazását, és folyamatosan a költséghatékony sertéstenyésztésre koncentrál. A kutatás, innováció és a genetikai javulás elterjesztése lesznek a vállalat mérföldkövei. A termékek folyamatos és komoly fejlesztése lehetővé teszi, hogy ügyfeleink jelentős mértékű hozzáadott értéket érjenek el saját termelésük során.

Tenyésztési program

A Topigs Norsvin tenyésztési programja egyedülálló. A nagyteljesítményű fenotipizálás, a kanok nagyüzemi computer tomográfiás vizsgálata, a világszerte folytatott nukleusztenyésztés, a termelési adatok tömeges gyűjtése és a genomikai szelekció kombinációja felgyorsítja a genetikai előrehaladást, ami innovatív termékek előállításához vezet, mely előnyöket hordoz az egész sertés előállítási lánc számára.

Évi több, mint 1,6 millió keresztezett kocasüldő és több, mint 9 millió adag kansperma előállításával a Topigs Norsvin egyike a legnagyobb sertésgenetikai szállítóknak a világon. Minden évben több, mint 90 millió vágósertést állítanak elő Topigs Norsvin genetikájával.

Genetika

A TOPIGS és a Norsvin gazdálkodók tulajdonában áll, a filozófiájuk az, hogy az osztalékot a genetikai előrehaladás az alkalmazott kutatás és a fejlesztés segítségével (K&F) kapják meg. Gazdálkodók tulajdonában álló húsfeldolgozók, valamint egy takarmánygyártó cég a kisebbségi részvényes.

A Legkorszerűbb

A Topigs Norsvin többet jelent, mint a legjobb sertésgenetikának, valamint a sertés-előállítás és a piac szükségleteinek találkozását. Mi jelképezzük a legjobb tudást és támogatást is. Specialistáink tanácsokkal látják el és segítik a termelőket, hogy genetikánkból a lehető legtöbbet tudják kihozni.

A Topigs Norsvin emellett magas szakmai színvonalú mesterséges termékenyítést (MT) is ajánl. E területen tudásunk és technológiánk világelső.